2020: Senna Lynde v.d. Bezelhonk X Jerom Jiba van Hermesheem

Jawel, we laten Senna dit jaar weer dekken. In eerste instantie was het de planning om dit omstreeks februari bij haar volgende loopsheid te doen. We hebben echter besloten om haar pas in het najaar (augustus 2020) te laten dekken. We vinden het heel belangrijk om ook met onze honden te “werken” en willen het aankomende trainingsseizoen heel graag gebruiken om met Senna MAP (Meervoudige Apporteer Training) training te gaan doen. Senna vind het geweldig om te apporteren en dan zijn de zomermaanden hiervoor bij uitstek geschikt.

Dan is het natuurlijk van het grootste belang om een gezonde, mooie reu te vinden. Dat is gelukt en het is JEROM JIBA van HERMESHEEM geworden. Een levenslustige en mooie werker die woonachtig is bij Rony en Sonja in België. We zijn ook zeer verheugd dat Rony en Sonja ook ervoor gekozen hebben om van deze combinatie een reutje te nemen.

De dekking gaat dit najaar plaatsvinden mits het Corona virus geen roet in het eten gooit gezien de maatregelen van beide landen en het reisverbod op dit moment. We hopen dat tegen die tijd de grenzen open zijn anders moeten we helaas “uitwijken” naar de volgende loopsheid in februari 2021. Alles is dus nog onzeker maar we hopen op het beste scenario! Wij hebben er in ieder geval zin in.

Helaas zijn de MAP trainingen dit seizoen ook niet doorgegaan maar we hopen dit spoedig weer op te kunnen pakken. Zoals zoveel zaken op dit moment is het natuurlijk allemaal afwachten. Wij hebben er in ieder geval weer zin in om een mooi nestje te fokken. Het blijft altijd spannend!

Gezondheidsgegevens Jerom:

Diploma’s Jachthondenproeven:

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*