Spannende tijden !!!!

Senna prijkt sinds kort op de banner van de Vereniging

26-08-2019: Al het “voorwerk” weer gedaan, gewikt en gewogen en gekozen voor een leuke, lieve, gezonde kerel voor Senna. Het voornemen voor een tweede en laatste nestje van Senna begint vaste vormen aan te nemen.

Ze is bijna een maand eerder dan verwacht loops geworden. Dat was even een kink in de kabel voor onze andere plannen waaronder nog een SJP en natuurlijk deelname aan de Bezelhonkbokaal. De plannen zijn dus bijgesteld en in plaats daarvan vanmorgen voor het eerst Progesteron geprikt. De waarde was 1.52 dus nog veel te laag en dat hadden we ook verwacht. We krijgen in ieder geval even een indicatie waar we staan. Woensdagmiddag staat de volgende afspraak gepland. De dekking zal naar verwachting eind deze week of begin volgende week plaatsvinden. De progesteron uitslag is dan doorslaggevend. In de tussentijd zal ik via de website iedereen nader laten kennis maken met Jarno (roepnaam Joppe). Er breken dus weer spannende tijden aan.