Geboren !!!!!

De eerste foto na de bevalling!

21-05-2018:

Onze pups zijn geboren! Het ging niet zoals gehoopt en verwacht. De pups werden te vroeg geboren waardoor 3 pupjes het niet gered hebben. Gelukkig hebben we een prachtig nestje van 6 over gehouden. 5 Teefjes en 1 Reutje. De eerste week was best spannend en moesten we goed opletten dat met name de hele kleintjes voldoende voeding kregen. Al snel bleek dat alles goed leek te gaan en werd de druk minder. We hebben direct onze pupkopers geïnformeerd en wat waren ze blij. Dan weet je direct waar je het allemaal voor doet.

En ja, ik ben even niet bezig geweest met de website. Even druk met andere “levende” zaken en een weg vinden om alles in goede banen te leiden. Gelukkig is alles vrijwel zonder grote problemen verlopen en tjonge wat gaat de tijd snel.  Nu zijn het echte hondjes aan het worden met scherpe tandjes en nageltjes. Senna brengt minder tijd met ze door maar maakt nog zeker deel uit van de opvoeding. Ze beginnen de wereld te ontdekken en al over een paar weekjes vliegen de eersten alweer uit. Iets waar ik nu nog even niet aan moet denken!!!!

Ik zal de komende periode meer foto’s plaatsen waarin iedereen kan zien wat een prachtig nestje het is geworden. En zoals gewoonlijk binnen onze samenwerkende kennels zal ook Michael v.d. Burg een mooie foto reportage maken.