Het aftellen is nu echt begonnen…..

13-05-2018:

Senna heeft een paar dagen niet lekker in haar vel gezeten. De warmte van de afgelopen periode heeft haar geen goed gedaan. Het was al geen “warm weer hondje” maar als je zoveel gewicht moet meezeulen wordt het extra zwaar. Nog een dag of 10 te gaan en alle voorbereidingen zijn inmiddels getroffen. De keuken is deels omgebouwd tot “kraamkamer”. Mijn zelfgemaakte werpkist heeft een mooi en rustig plekje gekregen zodat Senna kan wennen aan het nieuwe interieur. De spullen voor de bevalling liggen bij de hand zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Inmiddels hele fijne gesprekken gehad met liefhebbers voor een pup. De wederzijdse kennismaking is ons maar ook zeker de pupkopers goed bevallen. Het is fijn om even wat informatie uit te wisselen en gewoon even te kletsen over het “hoe en wat” met een pup, en dan ook nog een Drentenpup. Ik denk dat we het enorm getroffen hebben met de potentiele nieuwe baasjes. Ook voor hen breekt er nu een spannende tijd aan. Hoeveel pups worden er geboren en hoeveel teefjes en reutjes zitten erbij. We gaan het allemaal beleven rond 23 mei! Nu ligt de focus op het “er zijn” en verzorgen van Senna, haar de welverdiende rust geven zodat ze zich kan focussen op wat komen gaat. Wordt vervolgd……..