Nog ruim 2 weekjes te gaan…..

05-05-2018:

De eerste kennismakingsgesprekken hebben plaatsgevonden en wat is het leuk om kennis te maken met enthousiaste mensen die graag een pupje van Senna willen hebben. Aankomende week de laatste bezoekjes waarna we Senna de rust gunnen om haar voor te bereiden op de bevalling.

Haar slanke lijf heeft inmiddels plaats gemaakt voor een rond buikje.

Ze doorstaat de dracht goed, is nog steeds vrolijk en vind de dagelijkse wandelingen in het bos nog steeds heel prettig hoewel het rennen er wel een beetje af is. Ze dribbelt meer en blijft in de buurt. Thuis is ze lief, rustig en kan ze heerlijk relaxed liggen in haar favoriete stoel in de keuken of op de koele tegels onder de trap in de kamer. De dagelijkse controle naar teken vind ze minder leuk maar is wel noodzakelijk omdat een behandeling hiertegen nu niet gewenst is met het oog op de gezondheid van haar en de pups.

We kijken uit naar de eerste waarneming van bewegende pups. Het is en blijft een spannende periode maar we hopen rond 23 mei te kunnen vermelden dat ze een gezond en mooi nestje op de wereld heeft gezet. Als alles goed gaat en het nest is stabiel zullen we zo spoedig mogelijk de pup kopers benaderen met het nieuws!