Drachtig?

26-02-2018:

Maandagochtend! We kijken terug op een spannend avontuur. Zowel zaterdag als zondag is Senna gedekt. Beide dagen kostte het veel moeite en met name voor Duuk was het een hele opgaaf om het “hart” van Senna te stelen. Hij heeft ontzettend z’n best moeten doen maar beide dagen is het uiteindelijk gelukt. Dank je Duuk voor je doorzettingsvermogen en je zachte aanpak! We zijn tevreden huiswaarts gegaan en hopen nu op een mooi nestje eind mei. We zijn benieuwd naar de eerste tekenen van de dracht waarna we ons gaan voorbereiden op de grote dag. Onze “hulp”, Manuela Plaisier, was geweldig. En verder natuurlijk de baasjes van Duuk, Roos en Vincent waren geweldig! Allen dank voor de hulp, de koffie en de gezelligheid. Van Manuela hebben zowel Roos als ik een flesje heerlijke wijn gekregen die we mogen openen als de pups geboren zijn! Hoe bijzonder en daar maken we zeker gebruik van om te toosten op hopelijk een prachtig resultaat. Voor nu staat het flesje “opgeslagen” in de koelkast!