Dekking !!!!

Dekking Senna Lynde v.d. Bezelhonk X Timo Jarno v. Parkendijk

24-03-2018:

Rond een uur of 9, toch wel enigszins gespannen, vertrokken richting Katwijk aan Zee voor de dekking van Senna. “Hulptroepen” waren ingeschakeld dus wat kon er fout gaan? Toch zit je tijdens de rit te denken over hoe het zal verlopen. Senna is best een pittig hondje dus de verwachting was dat ze zich niet zomaar liet overhalen. Bij aankomst gingen we saampjes nog even een rondje lopen in afwachting van de hulptroepen én om haar even te laten ontspannen na een autorit van bijna 2 uur. En wat schetst onze verbazing dat we ook Duuk tegenkwamen. Vincent had dezelfde gedachte: even Duuk een plas laten doen om gereed te zijn voor het grote moment. Toen Duuk eigenlijk geen belangstelling had voor Senna sloeg me toch de angst wat om het hart. Zou ze er wel “klaar” voor zijn??? Gezamenlijk naar binnen en direct naar de binnenplaats waar de honden los mochten. Er volgde een langdurige kennismaking waarbij Duuk toch aangaf dat hij Senna toch wel erg lief vond. Senna daarentegen vond Duuk best aardig maar haar “achterkant” was een “no go”. Gelukkig gaf Duuk niet op en gooide al zijn charmes in de strijd wat uiteindelijk resulteerde in een mooie dekking. Vandaag gaan we nogmaals richting Katwijk en dan begint het grote wachten! Hopelijk weten we over een week of 4 of ze drachtig is. Spannende tijden breken aan!