Progesteron 2de keer!!

http://www.dkhn.nl/

Dinsdag 20-03-2018:

Vanmorgen weer richting de kliniek in Hellendoorn/Nijverdal om Progesteron te laten bepalen. Het prikken viel deze keer tegen in tegenstelling tot afgelopen zaterdag. Toen was het zo gepiept maar nu wilde de dierenarts in de poot prikken maar dit ging niet goed. Daarna toch maar in de hals. Ook dit ging niet zoals gewenst maar uiteindelijk toch gelukt. Op die momenten vraag ik me wel af: wat doen we Senna toch aan. Vrij snel, tijdens een ontspannende wandeling met mijn meisje in het bos (aan de lijn), kreeg ik de uitslag doorgebeld. 2,4 ng/ml !!! Dus nog steeds veel te laag. Direct voor a.s. donderdag weer een afspraak gemaakt om opnieuw te testen. Ze blijkt dus laat dekrijp te zijn. De tuttebel houdt ons lang in spanning! Wordt dus weer vervolgd!