Weer spannende tijden….

Nu we weten dat Senna drachtig is weten we tegelijkertijd dat er weer spannende tijden aanbreken. Met Senna gaat het heel erg goed. Ze is bere gezond, vrolijk en actief. Het zal deze keer een “winter” nestje worden. Geboren begin oktober en medio december kunnen ze dan richting de baasjes. Ons vorige nest was midden in de zomer waarbij de hondjes de hele dag buiten konden ravotten en het was zo warm dat ze ook heerlijk overdag buiten konden slapen. Dat wordt nu wel anders maar zeker niet minder leuk. We hebben een mooie ruime plaats in huis waar ze naar alle lust kunnen groeien, spelen en zich ontwikkelen. Natuurlijk gaan we, als het weer het toelaat, lekker naar buiten. Voor nu richten we ons op het welzijn van Senna zodat ze straks goed in staat is om de pups te krijgen en te verzorgen.