Puppy’s

Maandag 31 augustus is uit de echo gekomen dat Senna inderdaad drachtig is. Er staat ons dus weer een spannende tijd te wachten en hopen natuurlijk dat alles voorspoedig mag verlopen en dat we begin oktober een mooi en vooral gezond nestje krijgen. Het zal geen groot nest worden maar voor ons meer als voldoende. We hopen dat we een aantal mensen blij mogen maken met een leuk, lief, ondeugend, mooi en een klein “Drenten werkertje” van deze mooie combinatie van gezondheid, schoonheid en werklust. Jerom heeft afgelopen weekend zijn tweede Orweja A-diploma gehaald waar we uiteraard trots op zijn en blij zijn dat hij de vader van onze pupjes wordt. We hopen voor Sonja en Rony dat er ook voor hen een mooie opvolger geboren wordt waarmee ze uiteindelijk in de voetsporen van Kamiel, Mido en Jerom kunnen treden. Voor nu is het afwachten en goed zorgen voor Senna. Wordt vervolgd……….

Als je heel goed kijkt zie je (rond 14 sec.) een hartje kloppen!